Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Välkommen på Företagsarena Tjörn 2 maj!

Publicerad 15 april 2024, kl 15:40

I en värld där varje klick kan öppna nya möjligheter och varje delning kan bli ett genombrott, står vi inför frågor som många av oss har funderat över: Hur gör man för att lyckas i sociala medier och nå ut? Hur kan vi omvandla den digitala närvaron till verkliga resultat, både i form av försäljning och engagemang? Vad är det som funkar i sociala medier 2024 egentligen?

Ida Nilsson

Samtidigt som vissa företag lyckas med en viral kupp kan ett annat företag ha svårt att nå sina kunder. Att navigera i den digitala värden har blivit allt svårare. Hur skall man hantera kanalstrategi, spridning och samarbeten? Till årets andra Företagsarena Tjörn har vi bjudit in Ida Nilsson, strateg inom PR, kommunikation och sociala medier på Gilla Kommunikation. Hon har nominerats till det prestigefyllda priset Cision PR Influencer Award i åtta år, 2012-2017 samt 2022 & 2023 och skrev dessutom Sveriges största Facebook-studie 2012 tillsammans med Leif Denti på Göteborgs universitet.

Ida brinner för företagande och har förutom sitt kommunikationsarbete bland annat startat och drivit bolaget Shiro & Malou, som hon 2022 sålde till Dogman. Hon har även tagit fram en jaktklädeskollektion för företaget Chevalier. Under morgonen kommer Ida lotsa oss igenom hur du går från en bra strategi till ett konkret innehåll i din kommunikation.

Varmt välkomna!

Tid: 2 maj kl 8.00-9.30 (frukosten finns framdukad från 7.30)
Plats: Björholmens Marina & Hotell
Anmälan: Senast 29 april, men först till kvarn gäller.


Sidansvarig/Senast uppdaterad 15 april

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet