Tjörn kommuns logga, till startsidan

Föreningar och föreningsliv

På Tjörns finns ett rikt och väl fungerande föreningsliv. I föreningsregistret finns kontaktuppgifter till de kultur- och fritidsföreningar som registrerat sig hos Tjörns kommun.

Från och med den 1 juli tillåter regeringen fler personer att delta i allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Även antalet tillåtna deltagare på privata sammankomster så som privat fester i hyrda lokaler höjs. Hur många som får delta beror på om sammankomsten sker inomhus eller utomhus och om deltagarna har anvisade sittplatser.

För våra uthyrningsbara objekt gäller max 50 personer i lokaler (under förutsättning att lokalens normala deltagarbegränsning tillåter detta). Undantaget är omklädningsrum som är fortsatt stängda till och med 15/7.

Tänk på att hålla avstånd, tvätta händerna ofta, och stanna hemma om du känner dig sjuk.

Tjörns ishall
Tjörns ishall kommer vara stängd under sommaren fram tom. 31 augusti med anledning av renovering, förutom under vecka 32 då det kommer att vara lägerverksamhet i ishallen.

Lokaler

I Tjörns kommun finns ett brett utbud av gymnastiksalar, bygdegårdar, samlingslokaler och idrottshallar att hyra. De kan hyras av föreningar, organisationer eller privatpersoner.


Sidansvarig/Senast uppdaterad 30 juni

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet