Tjörn kommuns logga, till startsidan

Biljetter och bokning

Här kan du boka biljetter till våra evenemang och arrangemang.
Fler aktiviteter hittar du i evenemangskalendern.

På grund av rådande situation har vi begränsat antal platser till våra aktiviteter och du måste boka biljett. Du bokar din biljett genom att fylla i formuläret. Observera att du måste fylla i ett formulär för varje person som ska ha en biljett.

Teaterföreställning: De kommer att drunkna i sina mödrars tårar av Unga Klara.
Allt börjar med en terroristattack. Tre unga islamister bryter sig in i en serietidningsbutik. Beväpnade med bombvästar och k-pistar tänker de döda en tecknare som är känd för sina provocerande karikatyrer av profeten Muhammed. Attacken misslyckas och två av terroristerna dör. Den tredje överlever och placeras på en rättspsykiatrisk anstalt. Hon hävdar nämligen att hon kommer ifrån framtiden - en framtid där terrorattacken lyckades och ledde till ett fascistiskt Sverige. Två år efter attacken besöker en välkänd författare flickan på anstalten. Flickan ger författaren en bunt papper, där hon har skrivit ner en märklig berättelse. De kommer att drunkna i sina mödrars tårar gestaltar den rädsla som många känner för växande populism och extremism. Det är en högaktuell berättelse om nationalism, rädsla och radikalisering. Efter den Augustprisbelönade romanen av Johannes Anyuru. För regi och dramatisering står Farnaz Arbabi, en av Unga Klaras två konstnärliga ledare. Föreställningen är en samproduktion mellan Unga Klara och Uppsala stadsteater.

Föreställningen ser du digitalt på hemmaplan.
Begränsat antal platser, bokning krävs.

Tid: Torsdag-söndag
Plats: Digitalt via länk som skickas till dig efter anmälan
Kostnad: Gratis

 

En workshop för dig som är nyfiken på skrivande eller behöver en skjuts framåt i skrivandet. Eller bara är sugen på en stunds kravlöst skrivande tillsammans med andra. Vi flödesskriver. Vi gör lustfyllda skrivövningar. Tillsammans. Och var för sig. Vi skriver om människor, platser och möten. Om kärlek och sorg, majsol och sidledsregn. Om det som faller oss in. Vi försöker få tyst på våra inre kritiker, försöker skriva utan att begränsas av stavning, struktur och andra tråkigheter. Vi pratar om vad skrivande är och varför vi håller på med det. Workshopen fungerar både för nybörjare och för mer vana skrivare. Du behöver inga förkunskaper, bara skrivlust. Kursledare: Johan Carle, författare, lektör och skrivpedagog.

Begränsat antal platser, anmälan krävs.

Tid: Fredag 19/3 kl 15-16.30
Plats: Digitalt via Zoom, länk skickas till din mail efter anmälan
Kostnad: Gratis


Är du 8-12 år och gillar att skriva berättelser? Eller skulle du vilja testa? Tillsammans med workshopledaren Agnes Hillert testar vi att skriva korta berättelser och göra roliga skrivövningar. Här kan skojiga, spännande och kreativa texter växa fram – inget annat än fantasin sätter gränserna! Vi bjuder på fika!

Tid: Lördag 20/3 kl 10-12
Plats: Delta, Södra skolgatan 15
Kontakt: frida.brandt@tjorn.se
Kostnad: Gratis

Med anledning av skärpta restriktioner flyttas evenemang och arrangemang fram eller ställs in. Se uppdaterad information på tjorn.se/covid-19.

Kontakt

Sandra Saied

Evenemangskoordinator


Sidansvarig Sandra Saied/Senast uppdaterad 5 mars

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet