Tjörn kommuns logga, till startsidan

Vanliga frågor om Funkis fritid

Här svarar samordnare Frida Brandt på de allra vanligaste frågorna hon får om Funkis fritid och de verksamheter som ingår där.

Måndagsklubben

Måndagsklubben är en mötesplats på Kultur- och fritidscentra i Häggvall. Vi fikar och gör en gemensam aktivitet. Ibland kommer en gäst och vill lära oss nya saker. På Måndagsklubben kan du även pyssla, spela spel, hänga i biblioteket eller bara umgås.

Svar:

Funkis fritid erbjuder anpassade aktiviteter för dig med funktionsvarationer. Funkis Fritid är en del av Deltas verksamhet på Tjörn. Delta i sin tur är en avdelning på Tjörns kommun som ligger under Kultur- och fritidsförvaltningen. Aktiviteterna anordnas både av kommuner, organisationer och föreningar.

Svar:

Aktiviteterna inom Funkis fritid riktar sig till dig som har någon form av funktionsvariation, eller som är anhörig/målsman/personal för en funkisperson.

Svar:

Länge har verksamheten hetat "Fritid med omsorg". Med namnet "Funkis fritid" vill vi ta fram det lekfulla som vi vill att en fritid ska vara. Det är också ett namn som används allt mer och mer i Sverige för att beskriva verksamheten.

Svar:

Vill du börja i en förening tar du kontakt med den direkt. Vet du inte hur du får tag på kontaktuppgifter, eller om du vill ha hjälp med att ringa, så tar du kontakt med mig.

Svar:

Självklart! Du är välkommen att ringa eller mejla mig.

Mer information

Kontakt

Frida Brandt

Kulturpedagog


Sidansvarig Mia Marie Johansson/Senast uppdaterad 28 maj

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet