Tjörn kommuns logga, till startsidan

Slöjdlärare, till tre grundskolor på östra Tjörn, två tjänster

Publicerad 18 april 2024

Tjörns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Slöjdlärare, till tre grundskolor på östra Tjörn, två tjänster (Buf 2024/35-2)

Referensnummer

Buf 2024/35-2

Sista ansökningsdag

Torsdag, 9 maj (idag)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal platser

2

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Inom Tjörns kommunkoncern står arbetsklimat och omsorg om varandra högt i kurs. Beslutsvägarna är korta, arbetsverktygen effektiva och kollegorna hjälpsamma. Du har stor frihet inom ditt yrkesfält och är med och påverkar utvecklingen. Det är enkelt att umgås och skapa kontakter med kollegor, chefer och politiker. Så börja jobba inom Tjörns kommunkoncern du också – här finns gott om plats att ta!
Tjörn - möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Arbetsuppgifter

Vi söker två lärare för undervisning i slöjd. Vi behöver 100 % lärare för undervisning i textilslöjd och 100 % undervisning i trä- och metallslöjd. Eleverna går i årskurs 2-5 på tre olika grundskolor på östra Tjörn; Kållekärrs skola, Myggenäs skola och Fridas Hage.
Som lärare ansvarar du för planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och utveckling av undervisningen. Du ansvarar för det dagliga arbetet med eleverna och att eleverna når uppsatta mål.
Du ingår i en av skolornas arbetslag. Där är du bland annat delaktig i, och bidrar till, utvecklingsarbetet genom det systematiska kvalitetsarbetet.

Kvalifikationer

För de här tjänsterna krävs att du är utbildad och har lärarlegitimation, B-körkort och tillgång till bil. Din undervisning har tydliga avstamp i läroplanen och du har god förmåga att undervisa. Vi söker dig som kan tillämpa ett målinriktat arbetssätt och som har ett professionellt bemötande av barn/elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser värdet av det kollegiala lärandet och vill bidra med utveckling och förnyelse. Vi söker dig som bidrar med kreativitet och en positiv anda.
Vi söker dig som är positiv och engagerad i ditt uppdrag. Som lärare är du tydlig i din kommunikation och skicklig på att samspela med andra. Ditt sätt att leda skapar engagemang, delaktighet och skapar hållbara relationer som bygger på ömsesidig respekt. För oss är det viktigt med samarbete och att du tillsammans med övrig personal vill bidra till arbetslagens och skolans utveckling.

Övrigt

Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj, vänner och fritid. Vi tillämpar en rökfri arbetstid och arbetsgivaren erbjuder bl a förmåner som friskvårdsbidrag. När du har varit anställd mer än tre månader blir du automatiskt medlem i vår fritidsförening, TKFF, som både anordnar och sponsrar olika aktiviteter. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet. Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visma Recruit/Offentliga jobb i enlighet med GDPR. Om du har problem med att ansöka via programmet Visma Recruit/Offentliga jobb vänligen ta kontakt med support via telefonnummer 0771-693 693.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-08-13

Tidsbegränsad till:

Ansökan


Ansök senast: 2024-05-09


Kontakt

Kontaktpersoner

Katarina Ekelund, Rektor Kållekärrs skola

0304-601602

0766-341602

katarina.ekelund@tjorn.se

Karin Lundgren, Rektor Myggenäs skola

0304-60 18 20

karin.lundgren@tjorn.se

Martina Gullbrandsson, Rektor Fridas Hage

0304-60 19 11

martina.gullbrandsson@tjorn.se

Facklig företrädare

Robert Sune Hallding

0768-26 21 62

sune.hallding@tjorn.se


Sidansvarig/Senast uppdaterad 21 juli 2023

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet