17 maj
17:30
Framtidsveckan Tjörn: Mat & Prat med Minska ditt matsvinn
Fredrik Gustafsson brinner för frågor kring matsvinn och lär oss att bättre hantera vårt eget vardagssvinn. Tag del av Fredriks tips och trix, se honom laga mat på svinn-nära råvaror och provsmaka resultatet!
Välkommen till Mat & Prat på Bräcke, som också uppmärksammar potatisuppropet, bjuder på potatis- och purjolökssoppa samt delar ut sättpotatis. Vi minglar och möts i samtal kring mat och lokal matförsörjning.
Tid: Fredag 17 maj kl 17.30-20.30
Plats: Bräcke hembygdsgård, nya samlingssalen
Potatis- och purjolökssoppa kl 17.30
Introduktion och Fredrik Gustafsson kl 18.15
OBS: Redan från kl 16.00 erbjuds Vandring i kulturarv kring Bräcke längs folder-guidad slinga.
Plats: Bräcke hembygdsgård, nya samlingssalen
Potatis- och purjolökssoppa kl 17.30
Introduktion och Fredrik Gustafsson kl 18.15
OBS: Redan från kl 16.00 erbjuds Vandring i kulturarv kring Bräcke längs folder-guidad slinga.
Fredrik Gustafsson har en gedigen bakgrund med erfarenheter från VM och OS där han representerat Culinary Team West. Fredrik har under två år arbetat som restauranglärare på Mimers Hus i Kungälv och har varit verksam inom olika kulinariska projekt både på Orust och Tjörn.
Arrangör
Studieförbundet Vuxenskolan, Omställning Tjörn, Tjörns hembygdsförening och Tjörns sparbank
Unnamed Road
471 72 Hjälteby
Sverige