4 Jul

21:00

Om evenemanget

Tid

Lördag 8 augusti
21:00 - 21:45

Plats

Skärhamn

Scenshow: Places and spaces

En helhetsupplevelse i naturen med melodier, rytmer och rörelse.

Under sommaren 2020 har blåsaren Anders Hagberg att tillsammans med basisten Johannes Lundberg och dansaren Lina Lundin gett två platsspecifika framträdanden i olika miljöer på Tjörn. I samspel med varje plats skapas nya kombinationer av musik, dans och rum.

Nu ges den sista sceniska föreställningen i Skärhamn vid en lodrät klippvägg med dansare i silhuett mot himlen och live-mixat surroundljud som omsluter publiken.

8/8 Skärhamn kl 21 - köp biljett
(Södra Hamnen 11, stora parkeringen, sväng vänster vid Team Sportia upp mot parkeringen).

Anders Hagberg är flöjtist, saxofonist, kompositör samt professor i musikalisk gestaltning/improvisation vid Högskolan för Scen och musik/Göteborgs Universitet. Han har turnerat över stora delar av världen med sin egen musik och som solist med många grupper. Anders har skrivit musik till filmer och dansföreställningar och gjort många album i eget namn. www.andershagberg.se

Johannes Lundberg är en efterfrågad kontrabasist, producent och ljudtekniker som jobbat med bl.a. Billy Cobham och flera ECM-produktioner. Turnerar nu internationellt med kammarensemblen Barocksolisterne från Norge.

Lina Lundin är dansare och koreograf och har under den senaste tiden skapat koreografiska solo och konstprojekt för offentliga platser och vardagliga rum. Hon är en del av Nomodaco (Northern movement dance company) och varit dansare för b.la. Norrlandsoperan, Embla dans & teater och musikaler för 2entertain.

Åke Linton (endast 8/8) är internationellt erkänd ljudkreatör som skapar magi vid mixerbordet, antingen det är live eller i inspelningsstudion. Han har arbetat med ett oräkneligt antal artister och är mest känd genom sitt långa samarbete med e.s.t. (Esbjörn Svenssons Trio).

På grund av rådande situation har vi begränsat antal platser till max 50 personer. Vi påminner om att du har ett eget ansvar att stanna hemma om du är sjuk, hålla avstånd och tvätta händerna.

 

Fotograf: Sanne Storm 

 


Kontakt: Sandra Saied 0766-44 30 68

Arr: Tjörns kommun

Arrangör

Tjörns kommun

Tjörn
Sverige

+46766443068

Upptäck fler evenemang

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Hitta till oss

Tjörns turistbyrå

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Kulturskolan Delta

Södra Skolgatan 15
471 32 Skärhamn

Häggvallskolan

Höviksnäsvägen 1
471 70 Höviksnäs

Kontakta oss

Kulturlotsen

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet