Deltas logga, till startsidan
Bild för artikel

Play-kanal

Varje år produceras många filmer på Delta. Filmer som är gjorda av och med ungdomar, enbart ungdomar själva eller av oss personal på Delta. Syftet med filmerna är att visa på den bredd och spets som finns i Deltas verksamhet.
Filmerna på denna sida väljer vi att publicera så att de kan ses när det passar dig, om och om igen. Du får sprida och dela filmerna.

Tyra

2016 spelade Deltas teaterelever tillsammans med Simon Borka Otterstål in en riktig skräckfilm. Den hade allt! Historien om Tyra utspelar sig på Tjörn. Manus och idé har ungdomarna tillsammans med Simon skrivit ner och bearbetat. Den premiärvisades inför en slutsåld salong. Publik som skrek ut sin förtjusning på Saga Bio i Skärhamn våren 2016.
Vågar du kolla?

Kära vänner

En film av och med Emil Johansson. Den handlar om en sminkintresserad ungdom som vill släppa sig fri, våga utmana sig själv.
Filmen premiärvisades dec 2019. Röda mattan, bubbel och VIP-gäster var inbjudna.

The Snake

En animerad historia som vunnit nationell uppmärksamhet. Vi vågar utlova både spänning och skratt. Jesper har gjort filmen helt själv i Stop-motion, filmkursen på Delta.

Delta-Tv The greatest show on Tjörn

Våren 2020 spelade vi in Delta-Tv. Här kan du se ett av de 38 programmen som premiärsändes v 23.
I flygande trapetser och jonglerande bollar få vi ta del av en digital cirkusföreställning som spelades in i Tjörnhallen i maj månad. Får vi be om största möjliga tystnad?
Cirkusnumren ackompanjeras av vår egna cirkusensemble Notcaparna.

Brass i kvadrat

Våren 2020 spelade vi in Delta-Tv. Här kan du se ett av de 38 programmen som premiärsändes v 23.
I denna film går det nästan att köpa en varm korv i varje kvadrat. Distanserad försäljning men tät tajming kryddat med sväng!

Delta-Tv Rollspel & Gaming

Våren 2020 spelade vi in Delta-Tv. Här kan du se ett av de 38 programmen som premiärsändes v 23. Andreas Björk berättar vad som kan hända på Kultur- och fritidscentra en rollspelskväll eller varför inte testa på gaming.

Delta-Tv Kultur- och fritidscentra

Våren 2020 spelade vi in Delta-Tv. Här kan du se ett av de 38 programmen som premiärsändes v 23. Det mesta är möjligt. Ako ger sina tankar om Kultur- och fritidscentras verksamhet. På Kultur- och fritidscentra finns fyra olika spår som ger dig som ung ett rikt utbud av aktiviteter. De fyra spåren är kultur, idrott och hälsa, delaktighet och inflytande och motor och teknik. ­­­­

Delta-Tv Scenkonst

Våren 2020 spelade vi in Delta-Tv. Här kan du se ett av de 38 programmen som premiärsändes v 23. Frida Brandt, vår kulturpedagog, berättar om scenkonst och podd som vi har på Delta.

Delta-Tv Hälsoprojektet

Våren 2020 spelade vi in Delta-Tv. Här kan du se ett av de 38 programmen som premiärsändes v 23. Hanna, ungdomskonsulent berättar om vårt Hälsoprojekt. Nu är 75 ungdomar med. Vad görs på Friday Free Gym? När du sett filmen kanske du också vill hänga på. Då vet du var det görs, vem du träffar, när det är och hur du ska göra.

Delta-Tv Egnahemsfabriken

Våren 2020 spelade vi in Delta-Tv. Här kan du se ett av de 38 programmen som premiärsändes v 23. Vi får även följa med till Egnahemsfabriken i Svanvik och kolla in vad vi gör där på våra Byggonsdagar. En ny mötesplats där kreativiteten flödar, här byggs alltifrån en lådbil till fågelholkar.

Delta-Tv Delaktighet

Våren 2020 spelade vi in Delta-Tv. Här kan du se ett av de 38 programmen som premiärsändes v 23. Pia berättar om Ungdomsdialogen och hur du som ung kan bli mer delaktig i och påverka din vardag på Tjörn. Att driva projekt och söka pengar, har du koll på var, hur och när? Filmen ger svaren.


Sidansvarig Christina Holmberg/Senast uppdaterad 23 november

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Hitta till oss

Kulturskolan Delta

Södra Skolgatan 15
471 32 Skärhamn

Häggvallskolan

Höviksnäsvägen 1
471 70 Höviksnäs

Kontakta oss

Kulturlotsen

Kulturskolan Delta

Södra Skolgatan 15
471 32 Skärhamn

Häggvallskolan

Höviksnäsvägen 1
471 70 Höviksnäs

Kontakta oss

Kulturlotsen

Tjörn kommuns logga, till Tjörn kommuns startsida

Möjligheternas ö hela året och för hela livet