Tjörns kommuns logotype
Temperatur 4,1 °C
Medelvind SW 3,1 m/s
Tjörns kommuns toppbild
Du är här:

Fågelkärrsvägens gruppboende

Störst text
Stor text
Normalstorlek
Fågelkärrsvägens gruppboende

Fågelkärrsvägens gruppboende är ett boende för vuxna personer med funktionsnedsättning och som delvis har behov av stöd i sin dagliga livsföring. Här ges möjlighet till ett mer självständigt boende. De boende har stöd och hjälp av personalen.

Boendet

Gruppboendet ligger i en naturskön miljö i villaområdet i Höviksnäs på nordöstra delen av Tjörn. Boendet består av ett fristående hus med gemensamma utrymmen och en stor tomt med uteplats. Det finns 5 lägenheter som ingår i boendet. I de gemensamma utrymmena finns vardagsrum med tillhörande kök som utnyttjas för olika aktiviteter.

Daglig sysselsättning

De boende har daglig sysselsättning i olika former.

Fågelkärrsvägens gruppboende

Personalens arbetssätt

Ledorden för verksamheten är respekt och inflytande. Här arbetar personalen för att de boende ska känna trygghet och för att de ska ha en livssituation som ligger så nära samhällets övriga norm som möjligt. Med stöd av personalen kan de boende efter egen förmåga själva påverka och forma sina liv och sin vardag. Vi lägger stor vikt vid ett gott bemötande och personlig integritet. Vi arbetar efter en gemensam värdegrund som lyder in för varje frågeställning - för vems skull?

Sidan senast uppdaterad 2019-05-14 11.02
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se