Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Dags för årets lokalproducerade företagarfrukost!

Publicerad 14 september 2023, kl 09:18

Återigen är det dags för årets viktigaste företagarfrukost - vår lokalproducerade!

Under denna frukost får du som företagare ta del av det fantastiska utbud som finns på Tjörn med omnejd av lokalproducerad mat. Tidigare frukostar har bjudit på allt från sjöpung till glass - vad blir det i år?

Högaktuellt ämne

Visst vet vi alla att vi borde tänka mer på vår informationssäkerhet, men kanske har du funderat över om det verkligen spelar så stor roll? Det vill säga, den som vill hitta in i våra system gör det ändå och kanske tänker du att du som företagare inte sysslar med något som är värt att dölja? Kanske har du funderat över om du som företag borde marknadsföra er på Tik-tok för att nå en annan målgrupp? Men hur kan det och andra privata appar på företagstelefonen påverka din informationssäkerhet?

Hanna Linderstål

För att svara på allt detta har vi valt att bjuda in Hanna Linderstål, cybersäkerhetsexpert med över 25 års erfarenhet av virtuell risk- och krishantering. Hanna har en omfattande bakgrund från bland annat Försvarshögskolan och NASDAQ. Idag driver hon det egna bolaget Earheart Business Protection Agency och arbetar som rådgivare till både offentlig sektor, näringsliv och politiker över hela världen. Hon är dessutom ordförande för Task Group Cybersecurity inom International Telecommunication Union (ITU), vilket är FN:s specialiserade organ för informations- och kommunikationsteknik.

Hanna kommer att lyfta den aktuella utvecklingen med virtuella hot och digitala sårbarheter kopplat till informationssäkerhet och hur dessa kan påverka våra möjligheter att bedriva verksamhet och upprätthålla god informationssäkerhet. Hon kommer dessutom att ge oss ökad insikt och förståelse för vad man kan göra för att minska riskerna samt öka verksamhetens motståndskraft och hur minimerar risken för att information kan bli stulen, otillgänglig eller förstörd.

Hanna kommer även att visa aktuella exempel på cyberbrottslingars tillvägagångssätt och att även du, som mindre företagare på Tjörn, kan bli en viktig spelare för rikets säkerhet!

Först till kvarn!

Givetvis kommer du även få veta mer om vad som händer på Tjönbro Arena, och en hel del annat matnyttigt! Frukosten är vår mest populära frukost, det vill säga vänta inte för länge med att anmäla dig. Platserna är begränsade och vi tillämpar först till kvarn.

Tid: 5 oktober kl 8.00-9.30 (vi kommer att duka fram frukosten redan 7.30 för dig som vill äta i lugn och ro eller hinna med att mingla. Föreläsning börjar ca 8.10)
Plats: Tjörnbro Arena

Vill du leverera till frukosten?

Har du lokalproducerade varor och vill bli en av leverantörerna till frukosten, kontakta näringslivsstrateg anna.aldegren@tjorn.se omgående! Vi ser gärna att både tidigare producenter och och nya deltar.


Sidansvarig/Senast uppdaterad 14 september

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet