Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Gör din röst hörd! Just nu pågår medborgarundersökningen

Publicerad 4 september 2023, kl 07:52

Vi vill veta vad du tycker och tänker om kommunens olika verksamheter. Därför genomför vi varje år en medborgarundersökning tillsammans med SCB (Statistiska centralbyrån). Kanske är du en av de utvalda som får möjlighet att svara på undersökningen i år? Vi hoppas att du tar chansen!

Undersökningen är en attitydundersökning som ger svar på bland annat frågor kring hur invånare i kommunen tycker att verksamheter, samhällsservice, klimat- och miljöarbete och underhåll av den offentliga miljön i kommunen fungerar. Vi använder resultatet som underlag för att genomföra förbättringar i våra verksamheter och prioritera våra satsningar. Undersökningen gör det också möjligt för oss att jämföra kommunens resultat med andra kommuner och riket som helhet.

I årets omgång deltar 162 kommuner och totalt kommer 211 977 personer ingå i urvalet.


Sidansvarig/Senast uppdaterad 4 september

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet