Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Var med och vintercykla!

Publicerad 13 september 2021, kl 11:44

Åker cykeln in i förrådet på vintern? Då är det dags att tänka om! Friheten, motionen och flexibiliteten som cykling ger kan du få året om. Nu söker projektet Vintercyklist nya deltagare för perioden 1 december till 1 mars.

I samarbete med 18 kommuner i regionen genomför Västtrafik projektet Vintercyklist. I det här projektet vill vi uppmuntra fler att vintercykla. Du som blir antagen till projektet bjuds på vinterdäck inklusive byte.

Som vintercyklist ska du cykla till och från jobbet minst tre dagar i veckan under projektperioden. Du rapporterar in din cykeldata digitalt och har möjlighet att ge feedback på vinterväghållning med mera under perioden.

Anmäl dig senast 1 oktober


Sidansvarig/Senast uppdaterad 13 september

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet