Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Företagsarena bjuder in till digital frukostfika 24 september

Publicerad 7 september 2021, kl 16:42

Tema: Samhällsutveckling! Under hösten fokuserar vi på samhällsutveckling här och nu på våra Arena-träffar. Låter laddstolpar, ny vattenledning till Kungälv och brottförebyggande intressant, då är detta mötet för dig! I ett digitalt möte med fokus på att just mötas, Företagasarenans nya koncept, får du veta mer om just detta!

Under våren genomförde vi ett antal träffar med översiktsplanen i fokus, en plan som sätter agendan för kommunens utveckling under lång tid framöver. I höst fortsätter vi med samhällsutvecklingsfrågor men som är mer i nuet. Det vill säga det som påverkar dig som företagare i dagsläget eller det närmaste året. Välkommen den 24/9 kl. 8.15-9.30!

På höstens första träff har vi därför bjudit in vår samhällsbyggnadschef Marie-Louise Bergqvist, som kommer informera om kommunens utbyggnad av laddstolpar, det aktuella vattenläget men också vad som egentligen hände under vattenbristen i sommar och vad som görs för att undvika en liknande situation. Vi kommer även få ta del av de detaljplaner som dedöms bebyggas under de kommande 2 åren.

Behovet av laddstolpar har dessutom ökat dramatiskt på kort tid. Efterfrågan på att kunna ladda sin bil finns både hos anställda, hyresgäster och kunder. Är du själv intresserad av att bygga laddstolpar i anslutning till din verksamhet? Petter Bergman, kommunens energirådgivare kommer och informera om vilka olika investeringsstöd som är möjliga och vad du behöver tänka på!

Du kommer även få med dig några handfasta råd från Polisen för att förebygga brott under vintern!

På mötet fokuserar vi på dialog, och försöker skapa en virituell fikastämning!

Tid: 24 september kl 8.15-9.30 (vi inleder dock redan 8.00 med lite digitalt mingel och test av tekniken som du gärna får ansluta till)

Plats: Vi genomför mötet via verktyget Zoom och efter anmälan kommer du att få information om ur du ansluter dig och länk till mötet. Om du är obekant med Zoom eller digitala möten får du gärna kontakta näringslivsstrateg Anna Aldegren innan mötet så lotsar vi dig rätt. Vi kommer även inleda mötet med en kortare beskrivning av Zoom.

Kontakt


Sidansvarig/Senast uppdaterad 7 september

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet