Tjörn kommuns logga, till startsidan

Turistbyrån tar cykeln!

Publicerad 5 augusti 2021, kl 09:46

Vad ska vi göra på Tjörn idag? Det finns flera sätt att få informationen om saker att göra. Har du sett den cyklande turistbyrån utanför Nordiska Akvarellmuseet i Skärhamn?

Strandbingo med barnen, en cykelkarta eller en broschyr över Tjörns alla vandringsleder. Allt detta och mycket mer kan du få i handen om du besöker turistbyrån i Skärhamn eller den lite mindre varianten på cykeln som kan dyka upp lite här och var. Turistbyrån är alltid bemannad (under ordinarie öppettider) och om du ser cykeln ute ”på stan” finns det också kunniga turistinformatörer att fråga om vad du kan göra på Tjörn. När cykeln inte är bemannad, står den strax utanför kommunhuset. Den är alltid fylld med broschyrer för dig att ta med.

– Med turistbyrån på cykel kan vi erbjuda fler möjligheter att få information och inspiration, säger Lena Karlstedt, turistchef i Tjörns kommun.

Pandemivänlig turistinformation

Att erbjuda turistinformation via cykeln är också ett sätt att minska trängsel inomhus, även om turistbyrån inne i kommunhuset har ett rikare utbud av information.

Oavsett vad du väljer, är du hjärtligt välkommen – till Tjörns turistbyrå eller lillasystern i Södra hamnen (ibland utanför kommunhuset).

Bildtext: Turistinformatör David Tudén berättar gärna om vad du kan göra på Tjörn.


Sidansvarig/Senast uppdaterad 5 augusti

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet