Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Företagsarena bjuder in till digital frukostfika 17 juni

Publicerad 2 juni 2021, kl 13:54

Tema: Översiktsplan kan förknippas med trist, tråkig och långdragna processer. Men det kan också vara spännande, utmanande och en blick in i framtiden. På kommande möte bjuder vi in dig att påverka! I ett digitalt möte med fokus på att just mötas, Företagasarenans nya koncept, får du veta mer om detta!

Under våren bjuder vi in till digitala möten där fokus är på dialog, utbyte av erfarenheter och att bara mötas i denna märkliga tid - en digital frukostfika helt enkelt! Den 17 juni klockan 8.15-9.30 är det dags igen! Under våren kommer arbetet med vår nya ÖP (översiktsplan) att få ta en avgörande plats på agendan.

Vi inleder med Nytt inom Tjörns kommun, en stående informationspunkt på våra kommande möten. Denna gång får du veta mer om de planerade vindkraftparkerna och vi hyllar våra vinnare av priserna Årets Företagare, Årets unga företagare och Covidomställningspriset. Därefter fokuserar vi på ÖP, denna gång med fokus på våra tätorter, vilka intressekonflikter, problem och möjligheter ser vi med företagande i våra tätorter? Vad saknas och hur skapar vi det liv och myller alla önskar? Har du tankar, idéer och planer - då är detta mötet för dig!

Översiktsplanen syftar till att förverkliga våra beslutade mål om både fler bostäder, verksamheter och samtidigt bevara och möjliggöra livsmedelsproduktion, rekreation och Tjörns unika värden. Under morgonen får du träffa Tjörns kommuns översiktsplanerare Karin Löfgren. Låter det tort, svårt och tråkigt? Inte alls, tror vi! Vi hoppas på spännande diskussioner om hur vi ska förverkliga möjligheternas ö tillsammans och du har en chans att påverka!

Karin kommer också att sammanfatta vad hon tar med sig från vårens dialoger i det fortsatta arbetet. Har hon uppfattat dina tankar rätt, nu kan du tanka av, korrigera och se vilka fler tillfällen du kommer ha att påverka - både som företagare och invånare!

Agendan kommer vara kort, istället fokuserar vi på dialog, och försöker skapa en virituell fikastämning!

Tid: 17 juni kl 8.15-9.30 (vi inleder dock redan 8.00 med lite digitalt mingel och test av tekniken som du gärna får ansluta till)

Plats: Vi genomför mötet via verktyget Zoom och efter anmälan kommer du att få information om ur du ansluter dig och länk till mötet. Om du är obekant med Zoom eller digitala möten får du gärna kontakta näringslivsstrateg Anna Aldegren innan mötet så lotsar vi dig rätt. Vi kommer även inleda mötet med en kortare beskrivning av Zoom.

Kontakt


Sidansvarig/Senast uppdaterad 3 juni

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet