Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Företagsarena bjuder in till digital frukostfika 27 april

Publicerad 15 april 2021, kl 09:48

Tema: Översiktsplan kan förknippas med trist, tråkig och långdragna processer. Men det kan också vara spännande, utmanande och en blick in i framtiden. På kommande möte bjuder vi in dig att påverka! I ett digitalt möte med fokus på att just mötas - Företagasarenans nya koncept, får du veta mer om detta!

Under våren bjuder vi in till digitala möten där fokus är på dialog, utbyte av erfarenheter och att bara mötas i denna märkliga tid - en digital frukostfika helt enkelt! Den 27 april klockan 8.30-9.30 är det dags igen! Under våren kommer arbetet med vår nya ÖP (översiktsplan) att få ta en avgörande plats på agendan.

Vi inleder med Nytt inom Tjörns kommun, en stående informationspunkt på våra kommande möten. Därefter får du information om vad en ÖP är, men också vilka intressekonflikter som en övergripande plan brottas med. Översiktsplanen syftar till att förverkliga våra beslutade mål om både fler bostäder, verksamheter och samtidigt bevara och möjliggöra livsmedelsproduktion. Under morgonen får du träffa Tjörns kommuns översiktsplanerare Karin Löfgren. Låter det tort, svårt och tråkigt? Inte alls, tror vi! Vi hoppas på spännande diskussioner om hur vi skall förverkliga möjligheternas ö tillsammans och du har en chans att påverka!

Vi kommer även kort informera om Corona-läget och andra aktuella frågor - men agendan kommer vara kort, istället fokuserar vi på dialog, och försöker skapa en virituell fikastämning!

Pst! Ringa redan nu in kommande datum för Företagsarena Tjörn, den 19 maj samt 17 juni får du återigen möjlighet att delta!

Tid: 27 april klockan 8.30-9.30 (vi inleder dock redan 8.15 med lite digitalt mingel och test av tekniken som du gärna får ansluta till)
Plats: Vi genomför mötet via verktyget Zoom och efter anmälan kommer du att få information om ur du ansluter dig och länk till mötet. Om du är obekant med Zoom eller digitala möten får du gärna kontakta näringslivsstrateg Anna Aldegren innan mötet så lotsar vi dig rätt. Vi kommer även inleda mötet med en kortare beskrivning av Zoom.
Kontakt: anna.aldegren@tjorn.se


Sidansvarig/Senast uppdaterad 19 april

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet