Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Biblioteken i Häggvall och Skärhamn samt kundcenter öppnar 11 januari

Publicerad 7 januari 2021, kl 18:46

Från den 11 januari öppnar kommunens bibliotek i Häggvall och Skärhamn samt kundcenter och Turistbyrå igen och återgår därmed till ordinarie öppettider.

Såväl biblioteken och Tjörns kundcenter har något begränsad service och vi vill uppmana dig som besökare att endast komma in för snabba och enkla besök och sedan lämna lokalen. Uppmaningen att biblioteken, Tjörns kundcenter och turistbyrå i dagsläget inte är en mötesplats kvarstår därmed. Besöksdatorerna är nedstängda och det går inte att få hjälp med kopiering och utskrifter. Efterfrågar du information och vägledning ber vi dig att kontakta oss via telefon eller mejl.

Då många medarbetare i kommunen arbetar hemifrån enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten är det enklast att komma i kontakt med dem antingen genom att ringa eller mejla aktuell medarbetare.

Bakgrund till stängning och nu öppning av verksamheter

Den 18 december presenterade regeringen och Folkhälsomyndigheten nya restriktioner som innebar att kommunala verksamheter som inte är nödvändiga bör hållas stängda till och med den 24 januari. I Tjörns kommun stängdes därför Tjörns kundcenter i kommunhuset i Skärhamn och biblioteken i Häggvall och Skärhamn, kommunala idrottshallar och ishallen.

Den 23 december förtydligades att bibliotek omfattas av bibliotekslagen, som är en samhällsservice, och ska enligt lag finnas tillgänglig för alla. Biblioteken i Skärhamn och Häggvall samt Tjörns kundcenter öppnar därför igen från och med 11 januari.


Sidansvarig/Senast uppdaterad 8 januari

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet