Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Jämför Tjörn med andra kommuner

Publicerad 20 oktober 2020, kl 10:15

Jämföraren är en tjänst där du kan jämföra Tjörns service och verksamheter (till exempel skola och äldreomsorg) med andra kommuner.

Jämföraren finns på Koladas webbplats. Kolada är en öppen och kostnadsfria databas för kommuner och regioner. Kolada ger dig de bästa möjligheterna till jämförelser och analys i kommunsektorn. Databasen innehåller 5 000 nyckeltal, det vill säga mått som är lämpade för jämförelser. De olika verktygen hjälper dig att analysera och visualisera resultat.

Kolada innehåller jämförbara nyckeltal om alla Sveriges kommuner och landsting. Dessa nyckeltal bygger på data från ett stort antal myndigheter och organisationer, till exempel Statistiska Centralbyrån (SCB), Sveriges kommuner och regioner (SKR), Valmyndigheten, Bolagsverket, Skolverket, Socialstyrelsen och Brottsförebyggande rådet (BRÅ). Den täcker därmed och allt från demografi till hur mycket olika tjänster kostar.


Sidansvarig/Senast uppdaterad 20 oktober 2020

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet