Tjörn kommuns logga, till startsidan

Jenny Carlsson blev årets Margaretapristagare

Publicerad 21 juli 2020, kl 08:36

Margaretapriset gick i år till Jenny Carlsson som bland annat driver Wilmas Butik & Café i Skärhamn.

Motivering

Efter att i flera år drivit olika företag inom inredning och design i Mälardalen tog kärleken henne till västkusten där hon, tillsammans med sin man, på bara några år lyckats bygga upp ett framgångsrikt företag inom mode, smycken och design. 2019 var en milstolpe för företaget då man breddade verksamheten genom att inte endast använda återförsäljare av sina produkter utan även valde att satsa på en butik i Skärhamn. Ett mycket modigt beslut i och med handelns omvandling!

I slutet av året tog man dessutom nästa steg och kompletterade verksamheten med ett café, något som visat sig vara både utmanande men också skapat möjligheter under den gångna och mycket speciella våren. Jenny har tillsammans med sin man Robert på kort tid byggt upp ett nytt destinationsmål på Tjörn, dessutom har hon engagerat sig starkt för att genom samverkan skapa bättre förutsättningar för företagande på Tjörn. Hon har med tydliga ledaregenskaper skapat nya band och möjligheter inom både förenings- och näringslivet och har på kort tid blivit en förebild för många, helt i Margaretas anda!

Diplomet delades ut på Margaretadagen den 20 juli på Sundsby säteri av Ann-Britt Svedberg, kommunchef.

Priset har delats ut sedan 2008. Syftet är att uppmärksamma kvinnligt företagande på Tjörn.


Sidansvarig/Senast uppdaterad 22 juli 2020

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet