Tjörn kommuns logga, till startsidan
Brygga vid stilla vatten

Årets turismföretag – Kajaktiv

Publicerad 17 juni 2020, kl 14:29

Tisdagen den 16 juni delades Årets turismpris ut på Tjörn. Priset som delats ut under många år gick i år till företaget Kajaktiv, som har sin verksamhet i Bleket. Patrik Forsling som förestår verksamheten fick ta emot priset.

Patrik Forsling, Kajaktiv

Patrik Forsling, Kajaktiv

Motivering

Under längre tid har Kajaktiv varit duktiga på att utveckla naturturismen på Tjörn. Man har tillgängliggjort vår vackra skärgård genom sin kajakverksamhet och skapat magiska upplevelser till havs för många. Gästerna är allt från nybörjare och skolbarn, till mer rutinerade som vill paddla långt och övernatta på någon holme. Med fin lokal samverkan och med omsorg för havsmiljön är Kajaktiv ett föredöme. Bilder och berättelser från besök hos Kajaktiv sprider sig långt utanför Tjörns och Sveriges gränser.

Priset delas ut av Södra Bohuslän Turism och Tjörns kommun.


Sidansvarig Maria Johannessen/Senast uppdaterad 17 juni 2020

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet