Tjörns kommuns logotype
Temperatur 6,9 °C
Medelvind WSW 9,4 m/s
Tjörns kommuns toppbild
Du är här:

Västsvenska Handelskammaren

Störst text
Stor text
Normalstorlek

Handelskammaren arbetar med  internationella handelsfrågor och affärsförfrågningar. Deras verksamhetsområde är Västra Götaland samt Kungsbacka och Varbergs kommuner i Hallands län. De arbetar med att utveckla det västsvenska näringslivets affärsmöjligheter genom att påverka politiker och beslutsfattare i en näringslivsvänlig riktning.

I dagsläget ligger fokus på kompetensförsörjning och infrastruktur. Inom kompetensförsörjningsområdet är de bland annat delaktiga i Universeum och IT-universitetet på Lindholmen. De driver också ett antal projekt för att öka samverkan mellan skola och näringsliv.

Handelskammaren tillhandahåller väl etablerade affärsnätverk såväl nationellt som internationellt. De underlätta för dig att göra affärer genom att tillhandahålla dokumentservice, utbildningar, import- och exportrådgivning, kreditupplysningar, seminarier, upphandlingsservice, besiktnings- och värderingsmän, leverantörs- och agentsökningar mm. 

Sidan senast uppdaterad 2015-08-10 14.20
Relaterad information
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se