Flyktingguide & språkvän

Störst text
Stor text
Normalstorlek

Är du nyfiken på andra människor? Vill du träffa nya vänner och få reda på mer om andra kulturer?

Som flyktingguide/språkvän träffas du och en nyanländ en kortare eller längre stund för att till exempel träffas över en kopp kaffe, ta en promenad eller laga mat tillsammans. Vad ni vill göra bestämmer ni själva.

Vill du bli flykttingguide/språkvän?

Välkommen att fylla i intresseanmälan nedan, eller kom till biblioteket så kan vi hjälpa dig att ansöka. När någon vill träffa dig, kontaktar vi dig för att boka en tid som passar er.

Är du ny i Sverige och på Tjörn?

Har du nyss kommit till Sverige som flykting kan du att träffa någon som bor på Tjörn för att göra olika saker tillsammans och öva svenska. Välkommen till biblioteket så hjälper vi dig.

Det finns många Tjörnbor som vill träffa dig, prata svenska, lära dig mer om Tjörn och lära sig själva mer om olika kulturer. Ni kan göra olika saker tillsammans eller bara prata om livet och framtiden.

Vill du pröva?

Du kan anmäla dig till oss ensam, med en vän eller med familjen. Det kan bli en lång kontakt eller kort bekantskap, kanske hittar ni nya vänner. Det går inte att veta om ni inte träffas och prövar att lära känna varandra.

Kom gärna till biblioteket för mer information. Eller fyll i intresseanmälan här direkt!

 


Jag skulle vilja * (obligatorisk)
Jag skulle vilja


Jag som vill bli språkvän är:
Jag som vill bli språkvän är:Sidan senast uppdaterad 2018-06-14 11.11
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se