Tjörns kommuns logotype
Temperatur 3,6 °C
Medelvind NNE 3,6 m/s
Tjörns kommuns toppbild
Du är här:

TjörnRUM1

Störst text
Stor text
Normalstorlek

TjörnRUM1 är en egen elevförening som är ansluten till RUMlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

RUM  är en av Sveriges största ungdomsorganisationer med 400 föreningar över hela Sverige och som samlar drygt 40 000 barn och ungdomar som spelar ett instrument, sjunger, dansar, håller på med bild och form, cirkus eller spelar teater.

Föreningarna kan vara allt från en liten ensemble, kör, orkester eller dansgrupp till en stor elevförening på en musik- eller kulturskola.

Vi har genom åren genomfört läger och projekt i samverkan med RUM.
TjörnRum1 styrelse träffas 4-6 gånger per läsår. Tillsammans med lärare från Kulturskolan så vill vi på detta sätt utveckla vår verksamhet.
Delaktighet och inflytande är ledord som vi vill jobba med.

Att registrera sig och vara medlem är helt kostnadsfritt och innebär att eleven till ett rabatterat pris deltar i RUM:s aktiviteter (bl. a. Tjörns kulturskolas musikläger tillsammans med Lilla Edets kulturskola) samt andra workshops mm som vi gör i samverkan med andra Kulturskolor. Medlemskapet innebär också att elev är medlemsförsäkrad via Trygg-Hansalänk till annan webbplats vid deltagande i träffar och kurser.

Alla konstarter, inte bara musik, är anslutna till elevföreningen. Du kan läsa mer om RUM på deras hemsida www.rum.selänk till annan webbplats

Följ länken nedan för att registrera medlemskap:
https://ebas.rum.se/signups/index/6801länk till annan webbplats


Sidan senast uppdaterad 2019-11-04 17.42
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se