Tjörns kommuns logotype
Temperatur 9,6 °C
Medelvind W 6,3 m/s
Tjörns kommuns toppbild
Du är här:

Välkommen till Kulturskolan Delta

Störst text
Stor text
Normalstorlek

Lusten att uttrycka sig bor i alla. Där bor också nyfikenheten att prova. Kulturskolans filosofi är enkel, det ska vara roligt att vara med i kulturskolan. Eftersom det går att uttrycka sig på så många olika sätt, erbjuder kulturskolan många olika kurser.

Vår förhoppning är att det finns någon eller kanske till och med några kurser för dig. Vad drömmer du om? Vi kan vara med i den drömmen!

Tjörns kommunala musikskola startade 1975. Genom åren har verksamheten utvecklats till en modern kulturskola med ett brett utbud. Kulturskolan är en frivillig verksamhet för barn och ungdomar som vill utveckla sin kreativitet inom ämnesområdena musik, sång, dans, berättande, akvarellmålning, cirkus, film och slöjd. Du kan även vara med och påverka, var med att driva och leda utveckling hos oss. Vi vill att våra unga är med oss i vårt arbete.

Kulturskolan vänder sig, i första hand, till alla kommunens barn och ungdomar till och med 20 års ålder. Det krävs inga förkunskaper när du kommer till kulturskolan. All undervisning utgår från elevernas kunskapsnivå, mål och intresse.

Läs mer om respektive kurs genom länkarna till vänster i menyn.
Välkommen med anmälan. Vi ser med glädje fram emot att få se dig i någon eller några av våra kurser. Vi ger kunskap för livet!

Sista anmälningsdag inför varje nytt läsår är 1 maj om du vill vara säker på att få plats kommande läsår.

Sidan senast uppdaterad 2020-01-10 15.43

Cirkusskolan

Är du ung på Tjörn, vill delta i kultur- och fritidsaktiviteter, men vet inte riktigt vilka, var, när eller hur? Ta hjälp av Deltas kulturlots!

Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se