Tjörn kommuns logga, till startsidan

Var finns din gröna plats?

Var på Tjörn finns din gröna plats? En plats i naturen som du kanske använder för rekreation som vila, promenera eller motionera. Vi vill veta vilka platser i Tjörns natur som du tycker är värdefulla för ditt välbefinnande!

På kartan kan du markera din gröna plats och berätta varför den är viktig för dig. Det finns också några frågor som hjälper oss att utvärdera Tjörns viktiga naturområden. Har du fler än ett naturområde som du tycker är viktigt går det bra att göra om enkäten hur många gånger som helst.

Dina svar är viktiga för vårt arbete med den nya översiktsplanen och uppdateringen av naturvårdsprogrammet samt för framtida planering av grönområden.

Vad är ett naturvårdsprogram?

Nu pågår ett arbete med att uppdatera kommunens naturvårdsprogram. Ett naturvårdsprogram sammanställer och beskriver kommunens natur och naturvärden. Denna kunskap är en utgångspunkt för att fastställa mål, ambitioner och riktlinjer för att dessa värden även ska finns kvar i framtiden.

Fokus i naturvårdsprogrammet är så klart Tjörns kommuns värdefulla naturområden. Men lika viktigt är sampelet mellan natur och människor. Vi är beroende av naturen på många olika sätt för att vi ska må bra.

Kontakt

Lina Olofsson
Miljöavdelningen
lina.e.olofsson@tjorn.se


Sidansvarig/Senast uppdaterad 14 september

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet