Tjörn kommuns logga, till startsidan

Anläggningsvärd till lokal- och anläggning, timvikarie

Publicerad 12 juni 2024

Tjörns kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Anläggningsvärd till lokal- och anläggning, timvikarie (Kof 2024/59)

Referensnummer

Kof 2024/59

Sista ansökningsdag

Söndag, 30 juni (idag)

Omfattning

Timavlönad

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Antal platser

1

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Inom Tjörns kommunkoncern står arbetsklimat och omsorg om varandra högt i kurs. Beslutsvägarna är korta, arbetsverktygen effektiva och kollegorna hjälpsamma. Du har stor frihet inom ditt yrkesfält och är med och påverkar utvecklingen. Det är enkelt att umgås och skapa kontakter med kollegor, chefer och politiker. Så börja jobba inom Tjörns kommunkoncern du också – här finns gott om plats att ta!
Tjörn - möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.
Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för kommunens turistverksamhet, kulturskola, bibliotek, barn- och vuxenkultur, kultur- och fritidscentra samt föreningsstöd. Förvaltningen sköter också uthyrningen av kommunens lokaler och anläggningar samt ansvarar för ishall, vandringsleder, badplatser, naturreservat samt park- och naturområden. Visionen är att Tjörn ska bli en av de ledande kultur- och fritidskommunerna i Västra Götaland.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på lokal- och anläggning så tillhör du avdelning Fritid inom Kultur och Fritidsförvaltningen och i avdelningen får du 10-15 kollegor kollegor som arbetar team- och målinriktat.
Arbetsplats är Tjörns ishall och/eller Häggvallsskolan.
Uppdraget som anläggningsvärd är schemalagt, oregelbundet och företrädesvis förlagt till kvällar och helger.
Beroende på sökande och verksamhet kan det vara en kombination av tjänstgöring på båda arbetsställen alternativt endast på en av dem.
Beskriv gärna i din ansökan hur och var du ser dig göra bäst insats. I Tjörns ishall ombesörjer du ordning och omsorg för is och lokaler för föreningar som hyr in sig, främst under kvällar och helger. Du är viktig för föreningarnas möjligheter till en säker och sund verksamhet i lokalerna. Arbetet är förlagt i kall miljö och är fysiskt krävande. Dagliga uppgifter är t ex isvård, maskin- och lokalvård.
Häggvallsskolan som lokalvärd ombesörjer du att säkerställa tillgänglighet av lokaler för föreningar, kvällar och helger. Du stöttar och bistår praktiskt föreningarna samt bidrar till allmän ordning och reda. Det kan förekomma vissa administrativa uppgifter.

Kvalifikationer

Du är en engagerad, driven och serviceinriktad person som har erfarenhet att jobba med och nära människor, gärna erfarenhet från föreningsliv.
Du får gärna ha grundläggande teknisk kunskap och/eller intresse. Som person är du ansvarstagande med fokus på service och har ett positivt förhållningssätt. Du ska ha vilja och god förmåga att lära dig nytt, praktiskt som teoretiskt samt vara trygg i att arbeta självständigt efter instruktion och rutin. Säsongerna och förutsättningar kan variera vilket kräver flexibilitet och initiativförmåga.
Du ska ha B-körkort (Tjörns ishall), god svenska i tal och skrift samt dator/IT-vana. Har du maskin-/fordonsvana och/eller erfarenhet fastighetsskötsel är det en fördel framförallt gällande ishallen.
Du får intern utbildning i de specifika arbetsuppgifterna som krävs.

Innan du anställs i arbeten nära barn och unga krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister vilket du själv beställer och uppvisar.
Stor hänsyn kommer tas till personlig lämplighet.

Övrigt

Timmar vid behov.
Intervjuer görs löpande även under annonseringstiden.
Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj, vänner och fritid. Vi tillämpar en rökfri arbetstid och arbetsgivaren erbjuder bl a förmåner som friskvårdsbidrag. När du har varit anställd mer än tre månader blir du automatiskt medlem i vår fritidsförening, TKFF, som både anordnar och sponsrar olika aktiviteter. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet. Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Visma Recruit/Offentliga jobb i enlighet med GDPR. Om du har problem med att ansöka via programmet Visma Recruit/Offentliga jobb vänligen ta kontakt med support via telefonnummer 0771-693 693.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: 2024-08-26

Tillträde enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till:

Ansökan


Ansök senast: 2024-06-30


Kontakt

Kontaktpersoner

Katja Nikula, Gruppledare

katja.nikula@tjorn.se

Carina Johnsson, Avdelningschef fritid

0304-601136

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

0304-60 10 00


Sidansvarig/Senast uppdaterad 21 juli 2023

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet