Tjörn kommuns logga, till startsidan

Undersköterska till Rönnängs äldreboende

Publicerad 11 september 2020

Tjörns kommun, Socialförvaltningen

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Undersköterska till Rönnängs äldreboende (Soc 2020/151)

Referensnummer

Soc 2020/151

Sista ansökningsdag

Torsdag, 1 oktober (idag)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Lön

Månadslön

Antal platser

1

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag.”
Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.
Vill du vara med och göra skillnad för andra? Vare sig du är undersköterska, sjuksköterska, stödassistent, socialsekreterare eller någon annan yrkeskategori inom socialförvaltningen – hos oss får du jobba med andra engagerade medarbetare som vill göra livet lättare för dem som behöver det. Här får du också möjligheten att utvecklas i ditt jobb genom kompetensutveckling tillsammans med dina kolleger.
I tätorten Rönnäng på södra Tjörn, ett stenkast från havet och fiskehamnen, ligger Rönnängs äldreboende. Boendet är byggt i två plan med 8 platser, kök och allrum på varje plan, totalt 16 platser. Det finns trevliga uteplatser.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du med socialt omsorgsarbete utifrån varje omsorgstagares individuella plan och utifrån ett salutogent förhållningssätt. Hos oss ska du kunna hantera och avläsa olika situationer och agera på ett ansvarsfullt och självständigt sätt inom ramen för våra politiska mål och socialtjänstens intentioner.
Det arbete vi utför ska präglas av en mycket hög kvalitet som skapar trygghet för de boende. Ditt engagemang och din personlighet blir viktiga tillgångar i det dagliga arbetet. Vi arbetar i grupp, vi behöver bjuda på oss själva, ställa upp för varandra och vi måste vara prestigelösa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska för tillsvidareanställning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete inom äldreomsorgen.
Du som söker ska ha omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt datorvana.
Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet och att du har ett genuint intresse för att arbeta med äldre människor. Du ska ha ett bemötande som präglas av respekt och värdighet. Du ska även ha förmåga att arbeta med förändringar, vara flexibel, se möjligheter och våga pröva nytt.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.

Kontakt

Kontaktperson

Aida Tegeltija, Enhetschef Valåsen o Rönnängs äbo

0304-60 12 19

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

0304-60 10 00


Sidansvarig Patrik Jansson/Senast uppdaterad 9 juni

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet