Tjörn kommuns logga, till startsidan

Timvikarier Vård och omsorg

Publicerad 1 september 2022

Tjörns kommun, Socialförvaltningen

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Timvikarier Vård och omsorg (Soc 2022/161)

Referensnummer

Soc 2022/161

Sista ansökningsdag

Torsdag, 15 december (om 15 dagar)

Omfattning

Timavlönad

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Lön

Antal platser

13

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! I Tjörns kommun står arbetsklimat och omsorg om varandra högt i kurs. Beslutsvägarna är korta, arbetsverktygen effektiva och kollegorna hjälpsamma. Du har stor frihet inom ditt yrkesfält och är med och påverkar utvecklingen. Det är enkelt att umgås och skapa kontakter med kollegor, chefer och politiker. Så börja jobba i Tjörns kommun du också – här finns gott om plats att ta!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett meningsfullt jobb där vårt huvuduppdrag är att ge bra service och trygghet till våra brukare genom att aktivera, stötta och ge dem god omvårdnad.
Inom vård och omsorg har vi två områden äldreomsorg och funktionshinder.
I arbetet som timvikarie inom äldreomsorgen är du med och skapar en meningsfull och trygg vardag för våra omsorgstagare. Du arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt med omsorgs- och omvårdnadsuppgifter hos personer med ett beviljat biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen. Inom äldreomsorgen kan du arbeta inom särskilt boende eller hemtjänst.
Inom funktionshinder finns olika typer av verksamheter, gruppboende/serviceboende, korttidsverksamhet, daglig verksamhet och personlig assistans. Som timvikarie inom funktionshinder på boende med särskild service LSS eller med personlig assistans arbetar du i de boendes hem med att ge stöd, service och omvårdnad enligt LSS samt med aktiviteter utanför huset. Genom att utveckla och stärka brukaren i personens vardag ger du stöd i att leva ett så självständigt liv som möjligt.
Vissa insatser utförs enligt Hälso- och sjukvårdslagen på delegation från sjuksköterska.

Kvalifikationer

Innan du anställs som vikarie i arbeten med barn och unga inom LSS måste vi ha ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister.
Vi söker dig som trivs att jobba med människor. Som person är du serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt. Det är även viktigt att du är flexibel eftersom dina arbetstider kan variera och ibland får du dina arbetspass med kort varsel. Våra verksamheter pågår dygnet runt, året om. Våra arbetstider är därför förlagda måndag till söndag, alla dygnets tider. Oavsett inom vilken verksamhet du kommer att jobba är det viktigt att du har ett intresse för att arbeta med människor som är i behov av vård och omsorg.
För att vara aktuell som timvikarie måste du
• ha fyllt 18 år
• ha en god förmåga att uttrycka dig på och förstå svenska, i både tal och skrift. Det är meriterande om du kan fler språk.
Vi ser gärna att du har körkort.

Övrigt

Vi intervjuar och rekryterar löpande under ansökningstiden.
Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj och fritid. Arbetsgivaren erbjuder förmåner som friskvårdssubvention. Du har även gratis medlemskap i personalföreningen TKFF, om du varit anställd mer än tre månader. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet.
Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.
Tjörn möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Kontakt

Kontaktperson

Linn Leidersdorff, Enhetschef

0304-60 11 07

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

0304-60 10 00


Sidansvarig/Senast uppdaterad 16 augusti

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet