Tjörn kommuns logga, till startsidan

Undersköterskor till hemtjänsten

Publicerad 26 april 2022

Tjörns kommun, Socialförvaltningen

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Undersköterskor till hemtjänsten (Soc 2022/101)

Referensnummer

Soc 2022/101

Sista ansökningsdag

Fredag, 17 juni (idag)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Lön

Antal platser

4

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och göra skillnad för andra? Vare sig du är undersköterska, sjuksköterska, stödassistent, socialsekreterare eller någon annan yrkeskategori inom socialförvaltningen – hos oss får du jobba med andra engagerade medarbetare som vill göra livet lättare för dem som behöver det. Här får du också möjligheten att utvecklas i ditt jobb genom kompetensutveckling tillsammans med dina kolleger.

Arbetsuppgifter

Vi söker undersköterskor till hemtjänst och Kvarnbackens trygghetsboende. Vi erbjuder dig ett meningsfullt jobb där vårt huvuduppdrag är att ge bra service och trygghet till våra omsorgstagare genom att aktivera, stötta och ge dem en god omvårdnad.
Som undersköterska arbetar du i omsorgstagarens hem, arbetet innebär även att ha en god kontakt med anhöriga och övriga för individen betydelsefulla personer/nätverk.
Du är med och skapar en meningsfull och trygg vardag för våra omsorgstagare genom att ge den hjälp och stödinsatser som är beviljade. I arbetet ingår att bidra till att upprätta en omsorgsplan, social dokumentation samt hjälp med vardagsrehabilitering.
Alla insatser ska utföras på ett stödjande och rehabiliterande sätt för att tillvarata den enskildes egna resurser, förmågor och ges möjlighet till att bibehålla ett aktivt liv.
Ditt engagemang och din personlighet blir viktiga tillgångar i det dagliga arbetet. Vi arbetar i grupp, vi behöver bjuda på oss själva och ställa upp för varandra.
Hemtjänsten kan också utföra vissa insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen på delegation från sjuksköterska.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad till undersköterska eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete inom äldreomsorgen.
Vi lägger stort värde vid personlig lämplighet och att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du skall ha ett bemötande som präglas av respekt och värdighet. Arbetet ställer krav på att du är positiv, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ska även ha förmåga att arbeta med förändringar, vara flexibel, se möjligheter och våga pröva nytt.
Som person är du trygg i dig själv, strukturerad, kvalitetsmedveten, serviceinriktad och med ett stort personligt engagemang.
Du har god digital kompetens då vi idag arbetar med olika digitala verktyg. Du behärskar svenska i tal och skrift samt att du har datorvana. Du behöver ha tillgång till Bank-id.
Krav på B körkort.

Övrigt

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.
Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj och fritid. Arbetsgivaren erbjuder förmåner som friskvårdssubvention. Du har även gratis medlemskap i personalföreningen TKFF, om du varit anställd mer än tre månader. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet.
Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.
Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
Tjörn möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Kontakt

Kontaktpersoner

Lena Arvidsson, Enhetschef

0304-60 14 70

Nedzad Deumic, Enhetschef Hemtjänst

0304-60 13 06

Ulrika Kjellberg, Tf. enhetschef

0304-60 14 98

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

0304-60 10 00


Sidansvarig/Senast uppdaterad 19 januari

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet