Tjörn kommuns logga, till startsidan

Musikpedagog gitarr/elbas

Publicerad 14 september 2020

Tjörns kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Musikpedagog gitarr/elbas (Kof 2020/78)

Referensnummer

Kof 2020/78

Sista ansökningsdag

Måndag, 5 oktober (idag)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Lön

Antal platser

1

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! Här finns plats för dig också!
”Vi hjälper varandra att se nya möjligheter.” ”Det finns en närhet till ledning och politiker.” ”Man tar vara på medarbetarnas resurser.” ”Det känns bra att jag kan bidra till att underlätta i människors vardag.”
Fyra röster från fyra anställda i Tjörns kommun. Enligt den senaste medarbetarundersökningen är vi som jobbar i Tjörns kommun väldigt engagerade i våra arbetsuppgifter. Vi har också bra kolleger, vi gillar våra chefer och rekommenderar gärna andra att söka sig hit.
Tjörn blev 2016 utsedd till Årets kulturkommun. Inte så konstigt, eftersom här finns ett kulturliv som märks både på utsidan och insidan. Samtidigt som våra besökare möter konstupplevelser i världsklass på Nordiska Akvarellmuseet och Pilane Skulptur, får till exempel alla barn på Tjörn arbeta med olika kulturuttryck i varje årskurs genom satsningen Kulturträdet. För kultur ger muskler åt själen och hjälper barnen att utvecklas. Nu siktar Tjörn på att bli Sveriges Friluftskommun 2022.

Arbetsuppgifter

Som musikpedagog på Delta på Tjörn kommer du att arbeta med olika arbetsuppgifter tillsammans med barn och ungdomar, både i skolan och på fritiden. Vi tar utgångspunkt i ungdomarnas erfarenheter och förutsättningar och bemöter dem utifrån det.
Som musikpedagog utgör du en del av en arbetsgrupp med pedagoger och ungdomskonsulenter inom olika konst- och kulturformer. Du kommer att vara anställd i kultur- och fritidsförvaltningen under avdelningen Delta (läs mer på www.tjorn.se/delta).
Du kommer att ha elever i Kulturskolan och där undervisa på elbas och gitarr. I ditt uppdrag kommer du också att arbeta med musik- och rockgrupper på kultur- och fritidscentra samt i andra sammanhang där barn och ungdomar finns, såsom konserter, festivaler och andra arrangemang. Din tjänst kommer att innefatta att du tillsammans med andra aktörer driver, stödjer och samordnar utvecklingen av musikverksamheten i Tjörns kommun.

Beroende på dina kunskaper på fler instrument eller andra konstformer kan tjänsten verkligen skräddarsys! Visa därför på din bredd i ansökan.
I uppdraget kan det också ingå att arbeta med musik i klass utifrån grundskolans uppdrag. Det blir då i låg- och mellanstadiet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan vägleda barn och unga inom musikområdet. Du ska ha examen från musikhögskolan.
Du ska
- ha ett brinnande intresse av att arbeta med och söka upp ungdomar
- ha erfarenhet av pedagogisk arbete med barn och ungdomar
- ha erfarenhet av och kunskap att driva och arbeta i projekt, föreningsliv och arrangemang
- visa gott omdöme, vara tydlig och modig
- vara kommunikativ, engagerad och självständig, då verksamheten vill vara proaktiv och utvecklas.
Ledorden som präglar tillsättningen av tjänsten är flexibilitet, samarbete och nytänkande.
Körkort och tillgång till bil är en nödvändighet.

Övrigt

Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb. Om du har problem med att ansöka via programmet, vänligen kontakta supporten på telefonnummer 0771-693 693.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj och fritid. Arbetsgivaren erbjuder förmåner som friskvårdssubvention. Du har även gratis medlemskap i personalföreningen TKFF, om du varit anställd mer än tre månader. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet.
Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.
Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
Tjörn - möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Kontakt

Kontaktperson

Cathrine Berntsson, Avdelningschef, Kultur- och fritidsförvaltningen

0304-60 15 31

cathrine.berntsson@tjorn.se

Facklig företrädare

Nås via kommunens växel 0304-601000


Sidansvarig Patrik Jansson/Senast uppdaterad 9 juni

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet