Tjörn kommuns logga, till startsidan

Undersköterskor/stödassistenter till pooltjänster

Publicerad 16 september 2022

Tjörns kommun, Socialförvaltningen

Om jobbet

Ansökningslänk

Ansökan för: Undersköterskor/stödassistenter till pooltjänster (Soc 2022/170)

Referensnummer

Soc 2022/170

Sista ansökningsdag

Onsdag, 30 november (idag)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Lön

Antal platser

10

Om arbetsplatsen

På Tjörn får medarbetarna ta plats! I Tjörns kommun står arbetsklimat och omsorg om varandra högt i kurs. Beslutsvägarna är korta, arbetsverktygen effektiva och kollegorna hjälpsamma. Du har stor frihet inom ditt yrkesfält och är med och påverkar utvecklingen. Det är enkelt att umgås och skapa kontakter med kollegor, chefer och politiker. Så börja jobba i Tjörns kommun du också – här finns gott om plats att ta!

Arbetsuppgifter

Poolen med undersköterskor och stödassistenter kommer att fungera som en resursförstärkning inom vård- och omsorgsavdelningen och kommer i första hand att vara resurser vid akuta vakanser. Poolen har två huvudsakliga områden funktionshinder och äldreomsorg, vid behov kan det behövas arbetas över gränserna.
I arbetet som undersköterska inom äldreomsorgen är du med och skapar en meningsfull och trygg vardag för våra omsorgstagare. Du arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt med omsorgs- och omvårdnadsuppgifter hos personer med ett beviljat biståndsbeslut enligt socialtjänstlagen.
Som stödassistent på boende med särskild service LSS eller med personlig assistans arbetar du i de boendes hem med att ge stöd, service och omvårdnad enligt LSS samt med aktiviteter utanför huset. Genom att utveckla och stärka brukaren i personens vardag ger du stöd i att leva ett så självständigt liv som möjligt.
För arbete i poolen kan det bli aktuellt att även utföra delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt hälso- och sjukvårdslagen.
Att arbeta i poolen innebär att vara flexibel och serviceinriktad, både vad det gäller arbetstider och arbetsplatser, då arbete sker över verksamhetsområdena. Tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor arbetar du med att tillgodose service, omsorg och vårdbehov för att göra det bästa för brukaren i dennes vardag. Vi arbetar med kvalitetssäkring, verksamhets- och kompetensutveckling och självklart deltar du i detta. I uppdraget ingår att bidra till din egen, gruppens och verksamhetens utveckling.
Anställningarna i poolen kommer att grundas på bilaga D vilket innebär att arbetstagaren ska ha ett arbetstidsschema, som bl a anger fridagar och huvudsaklig arbetstidsförläggning, s k normalschema. Poolen innebär även arbete varannan helg med placering i bestämd verksamhet samt övrig schemalagd tid till förfogande för poolverksamhet. Lönetillägg utgår till anställda i pool.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och/eller stödassistent. Gärna med yrkeserfarenhet inom liknande verksamheter. Arbetet som undersköterska/stödassistent i poolen ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och en professionell framtoning.
Som person är du trygg i dig själv, strukturerad, kvalitetsmedveten, serviceinriktad och med stort personligt engagemang.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet med fokus på att du tycker om stora variationer i arbetet.
Du har god datakunskap och behärskar svenska i tal och skrift.
Krav på körkort.

Övrigt

Urvalet pågår löpande och rekrytering kan komma att göras innan ansökningstiden har gått ut så välkommen med din ansökan redan idag!
Medarbetarna i kommunkoncernen ska ha en bra arbetsmiljö och arbete i balans med familj och fritid. Arbetsgivaren erbjuder förmåner som friskvårdssubvention. Du har även gratis medlemskap i personalföreningen TKFF, om du varit anställd mer än tre månader. Du får ett årskort till Nordiska akvarellmuseet.
Alla nya månadsanställda erbjuds en heldags kommunövergripande introduktionsdag. Är du tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en miljöbil som personalbil.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.
Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-693 693.
Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
Tjörn möjligheternas ö hela året och för hela livet är Tjörns vision.

Kontakt

Kontaktpersoner

Linn Leidersdorff, Enhetschef

0304-60 11 07

Linda Rafstedt, Gruppledare

0304-60 15 89

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel

0304-60 10 00


Sidansvarig/Senast uppdaterad 16 augusti

Hjälp oss att bli bättre — lämna synpunkter eller klagomål

Tyck till & felanmäl

Kontakta oss

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns Kommun

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörns kundcenter

Kroksdalsvägen 1
471 80 Skärhamn

Tjörn kommuns logga, till startsidan

Möjligheternas ö hela året och för hela livet