Tjörns kommuns logotype
Land -0,1 °C Hav 4,5*°C
Medelvind ENE 0,0 m/s

TEMA18: TEATER

Fokus Teater hela 2018. Föreställningar, föreläsningar, workshoppar och utställningar. På den här sidan hittar du allt som har med teater att göra på Tjörn under 2018!

Tema-18: Teater


Att arbeta i temaår innebär att vi lyfter fram och uppmärksammar de olika konstformerna. Genom föreställningar, föreläsningar, workshoppar och utställningar som arrangeras under året av och med lokala, regionala, och nationella aktörer hoppas vi både ”sänka trösklar” och ge konstformen utrymme. Tillsammans hjälps vi åt att visa upp det rika kulturliv som finns på Tjörn.

Alla evenemang och aktiviteter som kan relateras till bild och form samlas under rubriken Tema-18: Teater, och lyfts på bland annat www.tjorn.se/tlänk till annan webbplatseater.

Teater för barn och unga

 

Kulturskolan Delta finns flera olika teaterkurser för barn och unga. Där får eleverna träna på improvisation, berättarteknik, fantasi och koncentration, arbeta med röst- och rörelseträning - och med att våga ta plats. Läsåret brukar avslutas med en föreställning inför publik. Det finns också en teatergrupp för ungdom och vuxna (från gymnasieålder) som bland annat samarbetar med Sundsby Säteri kring historiska berättelser. Kulturskolans kurser hittar du här

Kultur- och fritidscentra erbjuder många möjligheter till kreativ verksamhet. Presentera din idé för ungdomskonsulenterna så hjälper de dig! Verksamheten är till för dig mellan 13-18 år och finns på Häggvallskolan i Höviksnäs och Delta i Skärhamn. Följ Kultur- och fritidscentra på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att se mer!

Sidan senast uppdaterad 2018-12-14 09.47
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se