Tjörns kommuns logotype
Land -0,7 °C Hav 12,4 °C
Medelvind W 1,3 m/s

DELTA, Kulturpedagogpoolen

Störst text
Stor text
Normalstorlek

Tjörns kommun har en kulturpedagogpool med kompetenser inom olika konst- och kulturformer.

Kulturpedagogerna arbetar inom skolans olika stadier, i socialförvaltningens verksamheter och bedriver kursverksamhet på kvällstid. Kulturpedagogpoolen erbjuder även kostnadsfri kulturverksamhet i samarbete med Kofc på viss eftermiddags- och kvällstid.

Kulturpedagogpoolen erbjuder kurser i dans, drama/teater, film och cirkuskonst. Den medverkar i arbetet med olika arrangemang riktade mot unga på Tjörn. Kulturläger arrangeras också för barn och ungdomar under loven.

Kulturpedagogpoolen bedriver kontinuerlig verksamhet mot gruppen funktionsvarierade som på egna villkor kan delta i våra aktiviteter. I dagsläget erbjuds dans, drama, musik och film i form av ”Kulturtorsdag”

Teknik-/resurspool

Tjörns kommun har en teknikpool där all utrustning med inriktning på scenkonst finns samlad. Vid arrangemang riktade mot unga finns ljud- och ljusteknik och tekniker att tillgå.

Dokumentation

Ungdomar som är med i Deltas verksamhet kan komma att fotograferas och filmas. Tjörns kommun använder sig av mycket bilder och filmer för att kommunicera med Tjörnborna, våra gäster och besökare. Bild och film kan förekomma i tidningen Vi på Tjörn eller motsvarande tryckt information, digitala kanaler som hemsidan tjorn.se, intranät, Facebook, Twitter, Instagram, bloggar samt det administrativa skolverktyget skol- och barnomsorgswebben.

Enligt Personuppgiftslagens ändring 2007 behövs inte tillstånd för att använda foto och bilder för information av ovan slag. När närbilder på personer används i informationsmaterial som ovan kommer du och ditt barn ändå att få tycka till om aktuell bild. Det görs separat.

Samtycke krävs dock när Tjörns kommun vill använda bilder och/eller film för att göra reklam för ett evenemang eller där kommersiella företag medverkar. I vår anmälningsblankett har du möjlighet att tacka ja eller nej till sådan medverkan för dig och ditt/dina barn.

Ungdom/vårdnadshavare som misstycker till detta eller har skyddad identitet ska meddela delta@tjorn.se snarast

Tf Samordnare för Kulturpedagogpoolen är Anna-Karin "Ako" Leverin/Andreas Gunnarsson

Sidan senast uppdaterad 2017-10-04 15.38

Kontaktuppgifter

Avdelningschef
0304-60 15 31
cathrine.berntsson@tjorn.se

Anna-Karin Leverin
0304-60 11 86

Föreståndare
0304-60 11 86
anna-karin.leverin@tjorn.se

Musikpedagog
0304-60 15 90
andreas.gunnarsson@tjorn.se

Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se