Simskola sommartid

Störst text
Stor text
Normalstorlek

Kommunen och flera föreningar anordnar simskola på nio badplatser på Tjörn. Simskolan är öppen för alla barn som bor eller vistas på Tjörn. Lek- och plaskgrupperna tar emot barn från 4 år.

Vintersimskola anordnas i Sundahallen i Stenungsund.

Kommunala simskolor

Föreningsdrivna simskolor

Det finns även lokala föreningar på Tjörn som anordnar simskola. Mer information finns på respektive badplats och föreningarnas hemsidor.

Information inför badsäsongen

Nu börjar badsäsongen närma sig och vi vill informera om arbetet med badplatserna som skadades av stormen Egon.

Vi har påbörjat upprustningen av de badplatser som blev skadade under stormen i vintras. Ca 15 badplatser skadades och för tillfället arbetas det febrilt för att få badplatserna säkra och trygga innan midsommar. Vi kommer att säkra upp och göra alla de aktuella badplatserna i linje med vad Tjörn är, en säker och trygg kommun. På grund av olika anledningar har starten av arbetet dragit ut på tiden, därför kommer arbetet fortsätta i höst med eventuella förbättringar, men innan midsommar räknar vi med att alla badplatser är upprustade för att användas så vi kan njuta och bada säkert under sommaren.

Sidan senast uppdaterad 2015-11-04 09.25
Till Facebook
Till Twitter
TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se