Tjörns kommuns logotype
Land 1,6 °C Hav 4,0*°C
Medelvind ENE 2,7 m/s

Fel i slamfakturor

Störst text
Stor text
Normalstorlek
Slambrunn i Hjälteby

Vid den senaste faktureringen av vatten, avlopp och renhållning fanns för första gången avgifter för den nya tjänsten slamtömning med. Dessvärre blev det fel i debiteringen av just slamtjänster.

Du fick fakturan i slutet av vecka 36 och den förfaller till betalning i slutet av september. Du har fakturerats ytterligare en grundavgift för tjänsten slam samt kostnader för tilläggstjänster i samband med slamtömning. Varken den extra grundavgiften eller vissa tilläggstjänster ska debiteras första året som kommunen inför tjänsten, det vill säga under 2016.

Alla berörda fakturor kommer att korrigeras. Du som inte har betalt kan slänga fakturan så kommer det en ny korrekt faktura.

För dig som redan betalt fakturan dras beloppet av på din nästa faktura. Skriv e-post till adressen slam@tjorn.se och ange ditt fakturanummer så hör vi av oss!

2016 är det första året med kommunal slamtjänst och då gör vi också en inventering av alla anläggningar. Därför tas inga tilläggsavgifter ut för slanglängd och tunga lock detta första år. Det innebär att du som fastighetsägare har möjlighet att åtgärda saker som kan innebära extra kostnader för din anläggning nästa år.

Sidan senast uppdaterad: 2016-09-20 18.23
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se