Tjörns kommuns logotype
Land 11,9 °C Hav 13,4*°C
Medelvind NNE 1,3 m/s

Hitta rätt evenemang i Tjörnappen

Störst text
Stor text
Normalstorlek
Evenemangskalendern i Tjörnappen

I Tjörnappen hittar du enkelt evenemang, nyheter, webbkameror, öppettider på Heås med mera.

Det är du — alla Tjörnbor, besökare och andra kunder — som bestämmer vad som ska finnas i appen. Genom att kartlägga av de vanligaste ärendena till kommunen, träffar och sökningar på hemsidan tjorn.se, inkomna ärenden till Tjörns kundcenter med mera, tar vi reda på vilka tjänster och vilken information som efterfrågas mest. Det har varit och är styrande för prioriteringen av utbudet i den mobila Tjörnapplikationen.

Appen kan hämtas från App Store eller Google Play (se länkar till höger).

– Att ha tillgång till information om kommunen och dess tjänster är nödvändigt för att ta del av dem. Med en mobilapplikation ökar kundernas möjligheter att kommunicera med oss oavsett vilken plats de än befinner sig på; geografiskt, socialt och kulturellt, säger Eva-Karin Ohlsson, informationschef. Det stärker också de visuella delarna av Tjörns varumärke och ger en samlad och igenkännande bild av kommunen.

Du väljer själv vilka tjänster du vill använda dig av. Den politiskt intresserade kanske bara använder tjänsten Protokoll och kallelser, en del fokuserar på Heås öppettider eller bilderna från webbkamerorna, andra på evenemangskalendern.

Sidan senast uppdaterad: 2016-08-09 14.32
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se