Tjörns kommuns logotype
Land 0,1 °C Hav 3,9*°C
Medelvind NE 1,8 m/s

Tjörn är bättre än Bahamas!

Störst text
Stor text
Normalstorlek

”Nu är det bevisat! Tjörn är bättre än Bahamas.” Det är slogan för årets flytta hit-kampanj.

I bilder visas likheterna mellan de båda öarna. Via ett kunskapstest visas olikheterna som resulterar i slutsatsen att Tjörn är bättre.

Nu börjar kampanjen

Kampanjen inleds vecka 19 med en stortavla på Centralstationen i Göteborg och den elektroniska tavlan vid Ullevi. Kampanjen marknadsförs även i våra digitala kanaler; tjorn.se, Facebook och Twitter. Under sommaren kommer kampanjen att synas på flera platser både i Göteborg och här hemma.

Vill locka unga vuxna

Målgruppen är densamma som 2014, unga vuxna i Göteborg som funderar på nästa plats att flytta till med sin kommande familj.

Välfungerande servicekommun

– Tjörn är en välfungerande fullservicekommun med hög kvalitet i tjänsterna till medborgarna. Det vill vi berätta, säger Martin Johansen, kommunstyrelsens ordförande på Tjörn. De flesta vet att vi är ett stort turistmål, fortsätter Johansen.

Roligt kunskapstest

I kunskapstestet på tjorn.se/bahamaslänk till annan webbplats får målgruppen de bästa argumenten för att flytta till Tjörn; de vill ha sina barn i Sveriges bästa skolor, leva i ett tryggt samhälle, ha hög kvalitet på service, ha havet som närmsta granne och omges av kulturaktiviteter.

Sidan senast uppdaterad: 2015-06-10 13.06
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se