Tjörns kommuns logotype
Land -2,0 °C Hav 3,9*°C
Medelvind NNW 0,9 m/s

Nu är Tjörnappen här!

Störst text
Stor text
Normalstorlek
Tjörn-appen på iPhone

Tjörns kommun lanserar en mobilapplikation. Den innehåller många av våra mest efterfrågade tjänster som öppettider, nyheter och webbkameror.

Appen kan hämtas från App Store eller Google Play (se länkar till höger).

– Att ha tillgång till information om kommunen och dess tjänster är nödvändigt för att ta del av dem. Med en mobilapplikation ökar kundernas möjligheter att kommunicera med oss oavsett vilken plats de än befinner sig på; geografiskt, socialt och kulturellt, säger Eva-Karin Ohlsson, informationschef. Det stärker också de visuella delarna av Tjörns varumärke och ger en samlad och igenkännande bild av kommunen.

Appen innehåller en rad tjänster redan från början och fler ska komma efter hand. Användaren väljer själv vilka tjänster man vill använda sig av. Den politiskt intresserade kanske bara använder tjänsten Protokoll och kallelser. Vissa kommer säkert att fokusera på Heås öppettider eller bilderna från webbkamerorna.

Det är Tjörnborna och besökarna som styr innehållet i appen. Genom kartläggning av de vanligaste ärendena till kommunen, schablonuppgifter från andra svenska kommuner, träffar och sökningar på hemsidan tjorn.se och inkomna ärenden till Tjörns kundcenter uttrycker kunderna sitt behov av tjänster och information. Det har varit och är styrande för prioriteringen av utbudet i den mobila Tjörnapplikationen.


Sidan senast uppdaterad: 2015-09-07 14.28
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se