Tjörns kommuns logotype
Land 2,4 °C Hav 3,9*°C
Medelvind S 4,5 m/s

Inbjudan till Tjörns kulturvecka

Störst text
Stor text
Normalstorlek
Kulturveckan

Vecka 40, 27 september – 5 oktober, erbjuds alla att visa upp kultur i alla dess former över hela Tjörn! Anmäl ert arrangemang senast 18 juni.

Alla som vill får vara med!

Tjörns kommun inbjuder dig och din förening, organisation eller verksamhet att delta. Här ges möjlighet att visa upp ett arrangemang eller göra något nytt tillsammans med andra.

Vi hoppas att Tjörns kulturvecka ska engagera många och på många olika platser. Tipsa gärna vänner, kollegor, grannar, alla om du tror kan känna sig manade att vara med!

Marknadsföring

Tjörns kommun bistår med paketering, marknadsföring och viss teknik. Vi kommer att gå ut brett via våra kanaler, i Södra Bohuslän, via media och i Västra Götalandsregionen.

Anmäl ditt arrangemang senast 18 juni. Då kommer arrangemanget med från start och i tryckt material. Senare anmälningar kan vi bara garantera en plats i digital marknadsföring.

Ökad kännedom

Syftet med Tjörns kulturvecka är att öka kunskap och kännedom om kulturen på Tjörn och att få uppleva den spännvidd som finns. För din verksamhet kan det också innebära en ny möjlighet till marknadsföring.

En del av de arrangemang som Tjörns kommun planerar till hösten kommer att förläggas till vecka 40 och vi hoppas att din förening eller verksamhet kan göra likadant.

Kultur- och fritidsförvaltningen
Kontaktperson och information
Kultursekreterare
Maria Bäckersten
maria.backersten@tjorn.se , tfn 0304-60 11 75


Sidan senast uppdaterad: 2014-06-18 10.24

Registrera ditt
arrangemang senast

den 18 juni

Klicka härlänk till annan webbplats och fyll i uppgifterna i formuläret. Kryssa i rutan "Kulturveckan" och ladda upp en bild för arrangemanget.

Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se