Tjörns kommuns logotype
Temperatur 15,8 °C
Medelvind W 8,9 m/s

Vill du medverka i mässan Kultur och Rötter?

Oktoberplantering

Lördagen den 19 oktober blir det en mässa på Kulturhuset Fregatten i Stenungsund. Det blir föreläsningar, panelsamtal och aktiviteter. Tunga ämnen kommer att blandas med musik och dans.

Lördagen den 19 oktober kommer Tjörns och Stenungsunds kommun tillsammans med flera andra organisationer att hålla i en mässa på Kulturhuset Fregatten i Stenungsund. Mässan kommer att bestå av föreläsningar, panelsamtal och aktiviteter. Tunga ämnen kommer att blandas med musik och dans.

Forum för samtal, diuskussion och frågor

Det genomgående temat för mässan är kultur, tradition, religion och integration. Syftet är lyfta det arbetet som görs lokalt och nationellt i dessa områden och skapa ett forum för samtal, diskussion och frågestunder. Målet är att motverka fördomar, sprida kunskap och skapa förståelse.

Vill du bidra? Hör av dig!

Vill du bidra till mässan? Oavsett om du är en privatperson, en skolklass, ett företag, en organisation eller en förening har du säkert kunskaper eller talanger som kan visas upp under detta evenemang. Ni kan få ett bord att ställa ut på eller en scen att berätta/uppträda från. Man kan här också anmäla er som volontär för dagen.

Vi ser fram emot att få in din anmälan!

Kontakt och intresseanmälan

För frågor, kontakta Kulturtolk Maja Falkeborn Willner:

Maja.falkeborn.willner@tjorn.se eller 0766-34 12 82

I mejlet skriver du vad du/ni kan och vill bidra med.Glöm inte lämna dina kontaktuppgifter. I ärenderaden på mejlet skriver du: Anmälan om medverkan till Kultur och Rötter.

Varmt välkommen med dina förslag!


Obs! En anmälan här innebär inte en garanterad medverkan då vi har begränsat utrymme av deltagare. Efter att vi fått in din anmälan kommer vi återkomma så fort vi kan med besked om ett samarbete är möjligt.

Sidan senast uppdaterad: 2019-08-22 09.13
Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se