Tjörns kommuns logotype
Land 16,3 °C Hav 13,2*°C
Medelvind E 0,9 m/s
Kossor på äng

Är du producent av nöt- eller lammkött?

Datum: 

28 maj kl. 18–19.30

Plats: 

Stenungsögården, Stenungsund

Välkommen på en informationsträff inför upphandling av lokal mat den 28 maj. Där får du information om upphandlingshjälp, vilka kvantiteter kommunerna planerar att köpa och chans att påverka den kommande processen!

Under vintern har Tjörn, Stenungsund, Orust & Lilla Edet gjort en efterlysning av lokala producenter som är intresserade av att leverera till det offentliga köket. Gensvaret har varit stort vilket vi är väldigt glada för! Vi har därför valt att dela upp arbetet. Under våren kommer vi att påbörja arbetet med upphandling av nöt- och lammkött. Till hösten kommer en liknande information hållas till våra grönsaksproducenter.

Under träffen kommer du att få information om vilken hjälp och stöd som finns om du vill delta i en offentlig upphandling, vilka inköpsplaner som finns rörande nöt och lamm i de olika kommunerna samt delta i en dialog kring det fortsatta arbetet med upphandlingen. Inbjuden gäst är Pernilla Fischerström från Länsstyrelsen.

Kostnad: 

Träffen är kostnadsfri, vi bjuder på kaffe & macka och vill därför gärna därför att du anmäler dig senast 24 maj.

Kontakt: 

Anna Aldegren, anna.aldegren@tjorn.se

Arrangör: 

Träffen är ett samarbete mellan Tjörn, Stenungsund, Orust och Lilla Edets kommuner.

Flerdagarsaktiviteter

Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se