Tjörns kommuns logotype
Land 16,2 °C Hav 22,2°C
Medelvind SSW 1,8 m/s

Emmanuelle Sylvan, RFSL

Företagarfrukost i regnbågens färger

Datum: 

Tisdag 24 augusti kl 8.00-9.30

Plats: 

Hotell Nordevik, Skärhamn

I samband med Tenson Tjörn Triathlon anordnar Tjörns kommun en årlig företagarfrukost. I år har Triathlon valt att lyfta regnbågsfärgerna som officiell färg för evenemanget. Vi startar därför morgonen med en färgstark måltid.

Homosexuell, bisexuell, trans- och queersexuell är alla begrepp som de senaste åren fått en betydelse för gemene man. Men känner du till vad cisnormativitet och intersexualism står för? Ibland kan frågor och känslan av att erkänna sin oinsatthet kännas obekvämt. Som arbetsgivare vet du kanske inte alltid vad som väntas av dig. Vi har bjudit in Emmanuelle Sylvain som är utbildare på RFSL, och arbetar främst med hbtq-certifiering av verksamheter som vill bli mer inkluderande, för att reda ut begreppen. Emmanuelle kommer att guida oss inom likabehandling, bemötande och mänskliga rättigheter med fokus på hbtq-personers livsvillkor och normer kopplade till kön och sexualitet.

Cyklande politiker 2017

Anmäla dig till företagsbesök på cykel!

Vi kommer direkt efter frukosten att för andra året i rad, besöka våra företagare i kommunen tillsammans med våra politiker! Vill du ha företagsbesök eller är politiker och önskar besöka våra företag, anmäl ditt intresse nedan. Besöken kommer, dagen till ära, att göras med hjälp av cykel och varje företag besöks i cirka en timme. Som politiker kommer du att besöka 2-3 företag i grupp om 2-4 politiker under förmiddagen och som företagare får du under besöken en unik chans att beskriva din verksamhet och vad som är viktigt för dig att politikerna arbetar med.

Observera att alla företagare i kommunen är välkomna att anmäla sig till detta, för de politiker som inte vill cykla över hela ön, kommer vi att utgå från lokala noder och företagen kommer grupperas geografiskt. Cykel finns att låna! 

 

 

Kostnad: 

Frukosten är kostnadsfri men föranmälan krävs senast 20/8.

Kontakt: 

Anna Aldegren, näringslivsstrateg anna.aldegren@tjorn.se

Arrangör: 

Tjörns kommun tillsammans med Tjörn Triathlon

Till Facebook
Till Twitter

Tjörn — Möjligheternas ö hela året och för hela livet

TJÖRNS KOMMUN, Kroksdalsvägen 1, 471 80 Skärhamn, Växel 0304-60 10 00, Tjörns kundcenter 0304-60 10 10, fax 0304-60 10 19
tjorns.kundcenter@tjorn.se - kommun@tjorn.se - webmaster@tjorn.se